Hawaiian Luna De Miere Pumn

Hawaiian Luna De Miere Pumn
Hawaiian luna de miere Punch este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 4. O porție conține 325 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 27 de fani. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 minute. Dacă aveți suc de fructe de pasiune, vin spumant, rom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare sunt Cocktail Hawaiian ~ POG Punch, Mousse Pentru Luna De Miere, și Cocktail Pentru Luna De Miere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un ulcior, combinați ananasul, guava și sucurile de fructe de pasiune împreună cu romul și amestecați pentru a amesteca bine. Împărțiți pumnul între 4 pahare umplute cu gheață. Acoperiți fiecare pahar cu o ceașcă de șampanie 1//2 și un inel de ananas pe marginea fiecărui pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
șampanieșampanie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
GuavaGuava
PunchPunch
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Garnisiți cu bile de guava și o umbrelă de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
GuavaGuava

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista