Hash de somon, slănină și cartofi
Somon, șuncă și cartofi Hash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 345 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Somonul la grătar al lui Curto cu slănină și Hash de cartofi, Somon cu Hash de cartofi-anghinare, și Tigaie somon ars cu Hash de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă.
Adăugați un vârf mare de sare și aduceți la fierbere la foc moderat. Gatiti 15 minute, pana cand cartofii sunt abia fragezi; scurgere. Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe o hârtie cătreplacă căptușită.
Adăugați 2 linguri de ulei vegetal la fiecare dintre cele 2 plăci mari antiaderente.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 10 minute. Întoarceți cartofii, acoperiți și gătiți la foc mic până când cartofii sunt fragede, 10 minute.
Se amestecă ceapa și mărul în cartofi. Acoperiți skillets și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când mărul este fraged, aproximativ 7 minute.
Adăugați somonul, acoperiți și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se amestecă glazura de hrean rămasă și bucățile de slănină și se condimentează cu sare și piper.
Transferați hash - ul în farfurii, acoperiți cu ouăle prăjite și pătrunjelul și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.