Hash De Legume De Toamnă
Toamna Hash de legume este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 158 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Toamna Veggie Hash, Toamna Hash Maro Mic Dejun Skillet, și Plăcintă cu oală de pui și toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu, întorcându-se ocazional, 8 până la 10 minute sau până când este crocantă.
Scoateți slănina; scurgeți, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Tăiați gros baconul.
Adăugați ulei în picăturile fierbinți din tigaie. Gatiti ceapa si cartoful dulce in ulei incins si picurari la foc mediu, amestecand ocazional, 5 minute.
Adăugați napi; gatiti, amestecand ocazional, 8 minute.
Combinați oțetul și 2 lingurițe. apă.
Adăugați varza de Bruxelles, usturoiul și amestecul de oțet în tigaie. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă slănina; adăugați sare și piper după gust.