Harlem Fleică

Harlem Fleică
Harlem fleică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.44 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de sos worcestershire, ketchup, sos tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Harlem Fleică Chili # SundaySupper, Sos Harlem, și Harlem Apple Cocktail pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Bateți 1/4 cană de ketchup, 2 lingurițe de Worcestershire și 1 linguriță de Tabasco într-un castron mic până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Bateți restul de 1/2 cană de ketchup, 1 lingură de Worcestershire și 2 lingurițe de Tabasco într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ingredientele rămase. Folosind mâinile curate, amestecați până când totul este doar combinat (nu strângeți sau suprasolicitați amestecul).
5
Transferați amestecul în centrul foii de copt pregătite. Folosind mâinile, formați-o într-o pâine de 7 pe 4 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Coaceți până când pâinea de carne abia începe să se rumenească, aproximativ 35 de minute.Răspândiți uniform tot amestecul de ketchup rezervat pe partea superioară și pe părțile laterale ale pâinii de carne. Continuați să coaceți până când glazura se întunecă ușor și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 160 de kilometri F, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați carnea să se răcească timp de 10 minute înainte de a o felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista