Haricots Verts cu vinetă caldă de slănină
Haricots Verts cu Vinaigrette de Bacon cald este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, sare kosher, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Haricots Verts cu vinetă caldă de muștar, Scallops și Haricots Verts cu Vinaigrette cremoase de slănină, și Haricots Verts și Vinaigrette de muștar.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 7 minute sau pana cand este crocanta.
Scurgeți și scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta; îndepărtați cu o lingură cu fante.
Adăugați șalotă în picături în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie.
Combinați șalotele și slănina într-un castron mare.
Adăugați fasolea în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine.
Adăugați fasole, ulei, oțet și sare în amestecul de slănină; aruncați pentru a combina.
Se presara cu nuci si patrunjel.