Ham-și-elvețian Stromboli
Această rețetă servește 8 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 252 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Șuncă și Stromboli Elvețieni, Șuncă și Stromboli Elvețieni, și Șuncă și Stromboli Elvețieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea făinii și a următoarelor 6 ingrediente (făină prin muștar) în tigaia de pâine și selectați ciclul aluatului; porniți mașina de pâine.
Scoateți aluatul din mașină (nu coaceți). Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați timp de 30 de secunde. Acoperiți aluatul și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați aluatul într-un oval de 10 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Presărați șunca și brânza pe jumătate de oval, pe lungime, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile și capetele împreună pentru a sigila.
Acoperiți o foaie mare de copt cu hârtie pergament și praf cu făină de porumb.
Așezați pâinea, cu cusătura în jos, pe tigaia pregătită. Faceți 3 tăieturi diagonale de 1/4 inch adâncime pe partea superioară a pâinii folosind un cuțit ascuțit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Descoperă aluatul; perie cu ou.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor.