Plăcintă cu carne de porc și mere

Plăcintă cu carne de porc și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați carnea de porc și plăcinta cu mere. O porție conține 883 calorii, 33g de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Dacă aveți cidru de mere, carne de porc, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Rețete similare includ Plăcintă cu carne de porc și mere, Plăcintă Cu Mere La Fermă, și Fermă Proaspătă: Plăcintă Cu Portocale-Rubarbă.

Instrucțiuni

1
Gatiti slanina intr-un cuptor de 12 in. tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În picături, sotati ceapa pana cand se inmoaie; se scoate cu lingura cu fante și se lasă deoparte. Praf de porc ușor cu făină. Rumeniti o treime la un moment dat in picaturi, adaugand ulei daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
3
Se ia de pe foc și se scurge.
4
La carnea de porc, adăugați slănină, ceapă, mere, salvie, nucșoară, sare și piper. Se amestecă cidrul și apa. Se acoperă și se coace la 325 la 2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 10-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se scurge și se pasează cu lapte și 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
8
Scoateți tigaia din cuptor și întindeți cartofii peste amestecul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Topiți untul rămas; periați peste cartofi. Broil 6 în. de la căldură timp de 5 minute sau până când toppingul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
10
Presărați pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Plăcinta cu mere poate fi asociată cu Prosecco, Moscato d ' Asti și Late Harvest Riesling. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Bellafina Prosecco cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Bellafina Prosecco
Bellafina Prosecco
Intens aromat și crocant pe gust, cu arome și aromede măr galben, piersică albă, pere și note de flori albe.Excelent ca aperitiv, este un acompaniament perfect pentru aperitive și primele feluri delicate. De asemenea, minunat cu pește și crustacee.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Bucătăriiamerican
Revista