Ham Wellington
Ham Wellington ia despre 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 311 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Un amestec de șuncă, muștar măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Portobello Wellington, Porc Wellington, și Salmon Wellington.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, muștarul și sarea.
Adăugați brânză și unt; acoperiți și pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Adăugați treptat 6 linguri de apă până se formează o bilă fermă.
Transferați într-un castron mare. Se răcește timp de 2 ore sau până când este ferm.
Lăsați șunca să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit,la 325, timp de 45 de minute.
Pe o suprafață ușor făinată, rotiți patiseria într-un 17-in. x 12-în. dreptunghi.
Așezați șuncă caldă în centrul patiseriei. Îndoiți părțile scurte de patiserie peste șuncă; îndoiți părțile lungi deasupra, tăind marginile după cum este necesar. Apăsați cusăturile și marginile până când sunt netede și sigilate.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă. Într-un castron mic, combinați oul și apa rămasă; periați peste patiserie.
Tăiați decupaje decorative din garnituri, dacă doriți; aranjați pe patiserie și periați cu amestec de ouă.
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute pentru 40-45 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 140 de minute și patiseria este maro aurie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de glicină. Crisp, curat și delicat, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.