Halibut și porumb Hobo pachete cu unt Herbed
O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 40 și costă $1.37 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, fileuri de halibut, urechi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mic dejun Taco Hobo pachete cu fasole neagră, dovlecei și porumb, Creveți Fierbe Hobo Pachete, și Cod ars cu pachete de cartofi și Chorizo Hobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați frunzele de arpagic și tarhon până la tocat.
Adăugați untul și un vârf de sare și piper alb și pulsați doar până când untul este verde strălucitor, cu pete de ierburi.
Transferați untul de plante pe o foaie de folie de plastic și formați-l într-un jurnal. Congelați aproximativ 5 minute, până când untul este ușor ferm.
Tăiați untul în 16 bucăți.
Aranjați patru foi de folie grea de 12 inci pe o suprafață de lucru și pulverizați uniform cu spray de ulei vegetal. Într-un castron mediu, aruncați porumbul cu shiitake și condimentați cu sare și piper. Movilați amestecul în centrul foilor de folie și acoperiți fiecare movilă cu o bucată de unt de plante medicinale. Se acoperă cu fileurile de halibut și o altă bucată de unt de plante și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți folia pe toate părțile și prindeți cusăturile pentru a sigila.
Așezați pachetele de folie pe grătar, închideți capacul și gătiți la foc mare până când peștele este gătit și ciupercile sunt fragede, 8 până la 10 minute; lăsați pachetele să se odihnească 2 minute.
Gratiți feliile de baghetă timp de 2 minute, întorcând o dată. Se acoperă cu untul de plante rămas, permițându-i să se topească. Deschideți pachetele și serviți peștele și legumele cu toasturile de baghetă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.