O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 40 și costă $1.37 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, fileuri de halibut, urechi de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Mic dejun Taco Hobo pachete cu fasole neagră, dovlecei și porumb, Creveți Fierbe Hobo Pachete, și Cod ars cu pachete de cartofi și Chorizo Hobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați frunzele de arpagic și tarhon până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul și un vârf de sare și piper alb și pulsați doar până când untul este verde strălucitor, cu pete de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Transferați untul de plante pe o foaie de folie de plastic și formați-l într-un jurnal. Congelați aproximativ 5 minute, până când untul este ușor ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Tăiați untul în 16 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
5
Aranjați patru foi de folie grea de 12 inci pe o suprafață de lucru și pulverizați uniform cu spray de ulei vegetal. Într-un castron mediu, aruncați porumbul cu shiitake și condimentați cu sare și piper. Movilați amestecul în centrul foilor de folie și acoperiți fiecare movilă cu o bucată de unt de plante medicinale. Se acoperă cu fileurile de halibut și o altă bucată de unt de plante și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți folia pe toate părțile și prindeți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Halibut
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
6
Aprinde un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați pachetele de folie pe grătar, închideți capacul și gătiți la foc mare până când peștele este gătit și ciupercile sunt fragede, 8 până la 10 minute; lăsați pachetele să se odihnească 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
8
Gratiți feliile de baghetă timp de 2 minute, întorcând o dată. Se acoperă cu untul de plante rămas, permițându-i să se topească. Deschideți pachetele și serviți peștele și legumele cu toasturile de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.