Halibut vindecat cu mărar cu sos de muștar

Halibut vindecat cu mărar cu sos de muștar
Nevoie de o felul principal pescatarian? Halibutul vindecat de mărar cu sos de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 278 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,74 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de crengute de marar, sare de mare grunjoasă, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Crostini de porc vindecați cu mărar cu sos dulce de muștar, Halibut la grătar cu sos de mărar de muștar, și Halibut Cu Sos De Mărar De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună ulei de măsline, mărar, sare, zahăr și piper. Tăiați fileurile la aceeași dimensiune și grosime. Linia un 8-de 8-in. vasul de copt cu folie de plastic și așezați un file, cu pielea în jos, pe fund. Acoperiți cu amestec de mărar și acoperiți cu al doilea file, cu pielea în sus. Acoperiți fileurile cu folie de plastic (nu sigilați marginile) și o farfurie suficient de mare pentru a încăpea în vasul de copt. Placă superioară cu 2 până la 4 lb. greutate (cum ar fi un pachet de 6 sifon). Curățați peștele, răcit, 2 zile, răsturnând și drenând excesul de lichid după 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Îndepărtați fileurile, răzuiți mărarul, clătiți bine și uscați. Tăiați subțire halibutul pe un unghi abrupt, lăsând pielea în urmă și creând felii largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Se amestecă muștarul și zahărul brun și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Stivați felii de pâine și tăiați-le în 4 pătrate egale. Completați fiecare pătrat cu o păpușă de crme frache. Aranjați 1 sau 2 bucăți de halibut peste crme frache și acoperiți cu mai multe puncte de sos de muștar și o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista