Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet

Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet
Halibutul prăjit în tigaie cu linte și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 451 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, sare kosher și piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă, și Halibut prăjit în tigaie cu fasole Corona cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti lintea, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați lintea, reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 t ulei de măsline într-o cratiță setată la foc mediu-mare, adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați lintea, bulionul de pui și ierburile tocate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
LinteLinte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Se adaugă untul, amestecând până se emulsionează și se condimentează cu sare și piper. Păstrați warm.To faceți amestecul de pesmet, încălziți 3 T ulei de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie sote, apoi adăugați pesmetul și prăjiți-l până devine auriu și crocant. Se condimentează cu sare și piper, se scoate din tigaie și se lasă să se răcească. Într-un castron mic, combinați pesmetul, frunzele de pătrunjel și coaja de lămâie. Aruncați acest lucru cu puțină vinetă de lămâie chiar înainte serving.To pan-prăjiți halibutul, încălziți o tigaie mare de sote la foc mare restul de 2 t ulei de măsline până aproape de fumat. Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper. Căutați până se rumenesc pe o parte, 4-5 minute. Flip și finsih gătit 2-3 mai mult minutes.To servește. Puneți lintea în 4 boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
HalibutHalibut
LinteLinte
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Așezați peștele în centrul fiecărui bol și acoperiți-l cu o parte din amestecul de pesmet și pătrunjel îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista