Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet

Halibut prăjit în tigaie cu linte cu ierburi și pesmet
Halibutul prăjit în tigaie cu linte și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 451 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, sare kosher și piper măcinat, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet cu ierburi, Carne Lite: Spaghete cu conopidă prăjită cu pesmet cu șuncă, și Halibut prăjit în tigaie cu fasole Corona cu ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti lintea, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați lintea, reduceți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți 2 t ulei de măsline într-o cratiță setată la foc mediu-mare, adăugați usturoi și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați morcovii, țelina și ceapa și gătiți, amestecând încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați lintea, bulionul de pui și ierburile tocate și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
LinteLinte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Se adaugă untul, amestecând până se emulsionează și se condimentează cu sare și piper. Păstrați warm.To faceți amestecul de pesmet, încălziți 3 T ulei de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie sote, apoi adăugați pesmetul și prăjiți-l până devine auriu și crocant. Se condimentează cu sare și piper, se scoate din tigaie și se lasă să se răcească. Într-un castron mic, combinați pesmetul, frunzele de pătrunjel și coaja de lămâie. Aruncați acest lucru cu puțină vinetă de lămâie chiar înainte serving.To pan-prăjiți halibutul, încălziți o tigaie mare de sote la foc mare restul de 2 t ulei de măsline până aproape de fumat. Condimentați peștele pe ambele părți cu sare și piper. Căutați până se rumenesc pe o parte, 4-5 minute. Flip și finsih gătit 2-3 mai mult minutes.To servește. Puneți lintea în 4 boluri largi și puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HalibutHalibut
LinteLinte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați peștele în centrul fiecărui bol și acoperiți-l cu o parte din amestecul de pesmet și pătrunjel îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista