Halibut prăjit pe un pat de sare
Halibutul prăjit pe un pat de sare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 57 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare de mare grosieră, lămâie obișnuită, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Halibut la grătar cu cartofi cu sare și oțet, Halibut Prăjit Cu Vinaigretă Caldă De Plante Citrice Și Amestec Prăjit, și Anghinare prăjită, morcovi și fenicul cu Halibut prăjit în tigaie.
Instrucțiuni
Răspândiți nivelul de sare (aproximativ 1 in. adânc) într - un vas de copt dreptunghiular de 5 până la 6 litri oval sau de 9 x 13 inci.
Se încălzește într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când este foarte fierbinte, aproximativ 20 de minute.
Între timp, presărați ușor o parte de halibut cu sare și piper.
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, așezați bucățile de pește în tigaie, condimentate cu fața în jos, fără aglomerare; lucrați în loturi, dacă este necesar. Gatiti pana se rumeneste usor pe fund, aproximativ 2 minute.
Scoateți vasul de copt din cuptor și distribuiți crenguțe de cimbru și oregano, frunze de dafin și toate feliile de lămâie, cu excepția a trei, uniform peste sare fierbinte (puțină sare va fi în continuare vizibilă). Puneți bucățile de halibut rumenite cu fața în sus peste ierburi și sare, distanțând uniform.
Tăiați feliile de lămâie rezervate în jumătate și așezați o jumătate de felie pe fiecare bucată de pește.
Coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 15 până la 20 de minute.
Se servește cu ulei de plante pentru a stropi peste pește după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.