Halibut Pacific cu fenicul caramelizat, măsline negre, coajă de portocală și mărar

Pacific Halibut cu fenicul caramelizat, măsline negre, coajă de portocală și mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 332 calorii, 33g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mărar, unt, bulb de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fenicul Răcită Cu Coajă De Portocală, Omletă Mediteraneană Cu Fenicul, Măsline Și Mărar, și Omletă mediteraneană cu fenicul, măsline și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați lichiorul în tigaie când focul este oprit, deoarece este foarte inflamabil.
Puneți tigaia la foc mic și lăsați sambuca să se aprindă. Lăsați alcoolul să se evapore și gătiți la foc mediu până când lichiorul începe să se caramelizeze. În acest moment va începe să bule.
Adăugați sucul de lămâie, fulgii de ardei roșu, sarea, după gust, coaja de portocală, măslinele și mărarul. Gatiti cateva minute, apoi amestecati o lingurita de unt pentru a da sosului putina crema. Pune deoparte.
Scorați fileurile de pește, tăiați-le în jumătate și condimentați cu sare și piper, după gust. Înveliți o tigaie sotată, la foc mediu, cu ulei de măsline extravirgin și adăugați fileurile, cu pielea în jos. Se lasă să gătească timp de 3 până la 5 minute.
Pentru a servi: puneți o parte din sosul de fenicul în centrul fiecărui vas de servire și acoperiți cu 2 bucăți de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.