Halibut fiert cu slănină și ciuperci
Halibutul fiert cu slănină și ciuperci este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 7,39 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, file de halibut, ceapă pre-tocată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Halibut Pacific Fiert Cu Praz, Ciuperci Și Scoici, Halibut fiert cu praz, ciuperci, scoici și midii, și Gatiti cartea: halibut fiert cu sparanghel si ciuperci salbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați ceapă, cimbru și ciuperci la picături în tigaie; saut timp de 3 minute.
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu.
Presărați peștele cu sare și piper.
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc. Întoarceți amestecul de ciuperci în tigaie. Se amestecă vinul și se gătește timp de 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Se presară cu slănină mărunțită și pătrunjel.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.