Halibut Cu Crustă De Cartofi

Halibut Cu Crustă De Cartofi
Halibutul cu crustă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu felul principal. Pentru 7,28 USD pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 409 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Un amestec de coajă de lămâie, cartofi de aur yukon, fileuri de halibut din pacific și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 46 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Halibut cu crustă de arpagic, Halibut condimentat cu crustă de migdale cu piure de cartofi dulci de dovleac, și Halibut Cu Crustă De Fistic.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați uleiul de măsline, usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, coaja de lămâie, fulgii de ardei roșu zdrobiți și semințele de fenicul. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și lăsați-l să stea cel puțin 1 oră. (*Sfat mare: Acest lucru poate fi făcut înainte și folosit pentru o mulțime de lucruri diferite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Folosind o mandolină, feliați 1 cartof extrem de subțire, (hârtie subțire), în runde alungite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
4
Așezați o bucată de hârtie pergament pe o suprafață de lucru curată și uscată. Aranjați 3 felii de cartofi într-o linie verticală suprapusă, apăsându-le împreună în timp ce le puneți pe pergament. Repetați acest proces până când aveți un dreptunghi de cartofi suprapus de 4 pe 6 inci care reproduce solzi de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Periați "solzii" de cartofi cu uleiul infuzat și presărați sare. Condimentează halibutul cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
HalibutHalibut
CartofiCartofi
SareSare
6
Așezați fileul de halibut mai aproape de 1 capăt al dreptunghiului de cartofi decât celălalt și apoi rotiți peștele în felii de cartofi, folosind pergamentul pentru a facilita rularea. Apăsați pentru a compacta și a adera cu adevărat cartofii la pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
CartofiCartofi
PeștePește
RolaRola
7
Periați exteriorul cartofilor cu uleiul infuzat pentru a sigila cartofii și pentru a preveni cartofii să se rumenească, acest lucru va ajuta, de asemenea, la realizarea unui "pachet de pește"strâns. Rezervați peștele la frigider în timp ce pregătiți fileurile rămase. Refrigerați fileurile timp de cel puțin 1 oră înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei InfuzatUlei Infuzat
CartofiCartofi
PeștePește
1
Adăugați uleiul de măsline infuzat într-o tigaie mare antiaderentă până când fundul este acoperit cu generozitate și aduceți tigaia la foc mediu-mare. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tigaie. Gătiți peștele pe ambele părți timp de 3 până la 4 minute, lingând frecvent excesul de ulei peste pește pentru a-l "unge". Cartofii trebuie să fie crocanți maro auriu și foarte bine aromați, iar peștele va fi suculent în interiorul "solzilor"crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați în farfurii de servire și serviți.
3
Acest lucru va face un iubitor de pește din oricine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Dr. Hermann Dr. H. Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Dr. Hermann Dr. H. Riesling
Arome de ierburi și fructe de piatră. Dulce, proaspăt, fructat, cu o aciditate plină de viață. Acest vin este ideal pentru mâncarea picantă, în special Asiancuisine picant, aciditatea ușoară și proaspătă este de așa natură încât poate fi savurată singură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 46 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista