Halibut Aburit Cu Salată De Quinoa Cu Măsline De Lămâie

Halibutul aburit cu salată de Quinoa de măsline de lămâie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coajă de lămâie, fileuri de halibut tăiate în centru, quinoa picantă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Halibut Fript Cu Gust De Măsline Verzi Și Quinoa Picantă Cu Lămâie, Halibut la grătar cu salată de ierburi și Salsa de măsline verde-lămâie Meyer, și Broccoli aburit cu ulei de măsline, usturoi și lămâie.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați măslinele, pătrunjelul, coaja de lămâie și uleiul de măsline.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio