Haine Pin Cookie-Uri

Cookie-urile pentru haine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 303 calorii, 1g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de făină, zahăr de cofetari, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Cookie-uri surpriză cu unt de arahide dublu și sfaturi pentru trimiterea cookie-urilor # SundaySupper, și Elvis Cookie-Uri: "Unt De Arahide" Banane Bacon Ciocolata Chip Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Se amestecă 1/4 kilogram de unt cu 3 căni de făină, 2 linguri de zahăr alb, gălbenușuri de ou și apă. (Făcut ca și cum ai face aluat de plăcintă cu un blender de patiserie.)
Se răcește timp de 1 oră, apoi se rulează ca aluatul de plăcintă pe o foaie de patiserie făinoasă.
Întindeți încă 1/4 kilogram de unt peste aluat. Îndoiți aluatul împreună și refrigerați 1 oră. Repetați această procedură până când se folosește tot untul.
Tăiați aluatul în sferturi. Înfășurați fiecare sfert în folie de plastic. Chill.
Scoateți câte un sfert și lăsați să stea la temperatura camerei suficient de mult încât să se înmoaie suficient încât aluatul să poată fi rulat.
Rulați aluatul pe foaia/ placa de patiserie cu făină.
Tăiați aluatul în benzi lungi de 1/2 inch lățime X 4-5 inch. Înfășurați ace de haine sau ace de dibluri ciupind capetele.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 12-15 minute până se rumenesc ușor. Glisați bastoanele în timp ce sunt încă foarte calde și apoi răciți complet.
Pentru a face umplutura: într-o cratiță la foc mediu, gătiți 1 cană de lapte și 1/2 cană de făină până când se amestecă gros constant.
Crema împreună scurtarea, zahărul cofetarilor, crema de marshmallow și vanilia.
Adăugați amestecul gătit în amestecul cremos și bateți până devine pufos. Umpleți buclele de patiserie răcite cu umplutură.