Gătiți cartea: jumătăți de lună de dovleac cu unt, susan și sare
Gatiti cartea: Squash semi-luni cu unt, susan, și sare este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 219 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Un amestec de unt, sare kosher, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Dulce De Leche semilune, Gatiti cartea: scoici de mare carbonizate cu sare de mare afumata, și Polenta jumătate de lună cu brânză de capră bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425 de grade F, cu un suport poziționat în centrul cuptorului.
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Când spuma de pe unt începe să scadă, amestecați bine scorțișoara sau alte condimente.
Tăiați fiecare dovleac pe jumătate pe lungime și scoateți semințele. Apoi feliați fiecare jumătate pe lungime în 3 felii în formă de jumătate de lună de dimensiuni aproximativ egale. Ar trebui să aveți 12 pene în total.
Așezați jumătățile de dovlecei, cu carnea în sus, pe o tigaie sau o foaie de copt, ungeți-le cu untul condimentat și condimentați-le cu 1 linguriță de sare.
Coaceți timp de aproximativ 35 de minute sau până când dovlecelul începe să se rumenească la colțurile superioare și cedează ușor la un cuțit.
În timp ce dovleceii se coc, încălziți o tigaie uscată la foc mare.
Adăugați semințele de susan și prăjiți-le, amestecându-le ocazional, până când observați că culoarea lor începe să se întunece, 2 până la 3 minute.
Transferați semințele de susan într-un castron mic și lăsați-le deoparte.