Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans

Gătiți cartea: fasole roșie în stil New Orleans
Gatiti cartea: fasole roșie stil New Orleans este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, căței de usturoi, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans, Fasole Albă În Stil New Orleans, și Fasole roșie și orez în stil New Orleans pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare. Vârtej în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul și se sotează până se moale și ușor caramelizate, 11 până la 12 minute,
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți și aruncați lichidul de înmuiere din fasole și adăugați fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă în apă proaspătă și se amestecă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 1 oră. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați osul de șuncă, sosul Tabasco, sarea, cimbru și frunza de dafin. Continuați să gătiți până când fasolea este moale și fragedă, cu 30 până la 60 de minute mai mult. (Timpul va varia în funcție de vârsta boabelor, deci gustați frecvent.) Folosind partea din spate a unei linguri sau a unei spatule, zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a tigaiei pentru a crea o consistență ușor cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
OS De șuncăOS De șuncă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista