Gatiti cartea: fasole roșie stil New Orleans este un fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 276 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orez, căței de usturoi, sos tabasco și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: pui prajit cu Confetti din New Orleans, Fasole Albă În Stil New Orleans, și Fasole roșie și orez în stil New Orleans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare. Vârtej în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul și se sotează până se moale și ușor caramelizate, 11 până la 12 minute,
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți și aruncați lichidul de înmuiere din fasole și adăugați fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă în apă proaspătă și se amestecă. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe neacoperit timp de 1 oră. Îndepărtați orice spumă care se ridică la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați osul de șuncă, sosul Tabasco, sarea, cimbru și frunza de dafin. Continuați să gătiți până când fasolea este moale și fragedă, cu 30 până la 60 de minute mai mult. (Timpul va varia în funcție de vârsta boabelor, deci gustați frecvent.) Folosind partea din spate a unei linguri sau a unei spatule, zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a tigaiei pentru a crea o consistență ușor cremoasă.