Gătit din Glossies: salată de linte verde cu vinetă de alune
Gătit din Glossies: salata de linte verde cu Vinaigrette de alune este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 256 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cățel de usturoi, frunze de dafin, linte verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Gătit din Glossies: Crostini de ciuperci sălbatice cu vinetă de cimbru, Gătit Din Glossies: Salată Cu Chipsuri Pancetta, Prăjită, și Salată verde cu vinetă de alune.
Instrucțiuni
Înfășurați boabele de piper negru, crenguțele de pătrunjel, crenguțele de cimbru, cuișoarele și frunza de dafin într-o bucată de pânză de brânză. Legați bine pânza de brânză cu sfoară.
Într-o cratiță mare, gătiți slănina la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Scurgeți toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime de slănină.
Adăugați morcovul tăiat cubulețe și ceapa și usturoiul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pachetul de ierburi, bulionul de pui și lintea verde și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când lintea este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți lintea, transferați-le într-un castron mare și aruncați pachetul de plante; păstrați cald.
Între timp, într-un castron mic, bateți uleiul de alune cu oțetul de sherry și condimentați cu sare și piper.
Se toarnă vinaigreta de alune peste linte și se adaugă șalota. Aruncați salata până când lintea este acoperită uniform.
Serviți salata de linte caldă.
Faceți înainte: această salată poate fi refrigerată, acoperită, până la 1 zi.
Lăsați salata să revină la temperatura camerei sau reîncălziți înainte de servire.