Gătit din Glossies: paste de păr înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați gătitul din Glossies: paste de păr înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc. Această rețetă servește 4 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 424 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper, frunze de busuioc, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Paste cu păr de înger cu Pesto de ardei roșu și busuioc, Paste cu păr de înger cu Pesto, și Ardei roșu prăjit și piper Chipotle în paste cu păr de înger Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii roșii peste o flacără de gaz sau sub broiler, întorcându-se ocazional, până când sunt carbonizați peste tot.
Transferați ardeii într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se răcească. Curățați, miez și tocați ardeii.
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat până devin aurii, aproximativ patru minute.
Transferați ardeii și nucile de pin într-un blender.
Adăugați usturoiul și frunzele întregi de busuioc și amestecați până se toacă grosier.
Adăugați uleiul de măsline și piureul într-un pesto gros. Se condimentează cu sare și piper.
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, adăugați pastele și gătiți până la al dente.
Se scurge și se răcește ușor sub apă curgătoare.
Transferați pastele într-un castron și aruncați cu pesto. Condimentează pastele cu sare și piper. Se acoperă cu busuiocul tocat și pecorino și se servește la temperatura camerei.