Găluște Jiaozi

Găluște Jiaozi

Instrucțiuni

1
Scurgeți varza într-o strecurătoare peste o chiuvetă și folosiți-vă mâinile pentru a stoarce excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Într-un bol mare de amestecare, combinați varza, carnea de porc, sosul de soia, vinul de orez, uleiul de susan, ghimbirul, ceapa verde și piperul. Se amestecă într-o direcție cu un bețișor până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Pentru a forma găluștele, așezați un înveliș în palma mâinii și așezați o linguriță de umplutură în centru. Scufundați degetul într-un castron cu apă și rulați-l în jurul marginii pentru a ajuta la o etanșare bună. Îndoiți ușor învelișul pe el însuși, dar nu atingeți marginile împreună. Începând de la un capăt, folosiți degetele pentru a face o mică încrețire pe partea învelișului închisă pentru dvs., apoi apăsați pliul în cealaltă parte și prindeți-l ferm. Continuați să faceți pliuri pe deschiderea găluștei în acest fel până când sunt complet sigilate. Repetați acest proces cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Vin De OrezVin De Orez
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
BetisoareleBetisoarele
4
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Aruncați jumătate din găluște în apă și amestecați o dată, astfel încât să nu se lipească. Când apa fierbe din nou, adăugați 1 cană de apă rece în oală. Apoi, când fierbe din nou, adăugați 3 căni de apă rece. A treia oară când apa fierbe, găluștele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Scoateți-le cu o lingură cu fante și repetați cu găluștele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Serviți imediat cu boluri mici de oțet chinezesc de orez negru pentru scufundare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Retipărit cu permisiunea de la hrănirea Dragonului: un jurnal de călătorie culinar prin China cu Rețetede Mary Kate Tate și Nate Tate, (c) 8011 Editura Andrews McMeel, LLC
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Reprinted with permission from Feeding The Dragon: A Culinary Travelogue Through China with Recipesby Mary Kate Tate & Nate Tate, (C) © 2011 Andrews McMeel Publishing, LLC
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate4
Revista