Rețeta găluște de pui și busuioc thailandez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. O porție conține 80 de calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 42 și costă 29 de cenți pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de lapte de cocos, morcov, unt de arahide neted și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui de busuioc thailandez și 5 paste savuroase îmbunătățite cu busuioc, Tocană de pui thailandeză cu găluște de Cartofi-Arpagic, și Pui Picant De Busuioc Thailandez pentru rețete similare.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.