Găluște de porc și Kimchi

Găluște de porc și Kimchi
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Găluște de porc și Kimchi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, mirin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Găluște de porc și Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti găluște, combinați primele 10 ingrediente. Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), lingurați aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de porc în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Așezați găluștele, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță de amidon de porumb (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Aranjați jumătate din găluște într-un singur strat într-un abur de bambus sau legume acoperit cu spray de gătit. Găluște cu aburi, acoperite, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Scoateți găluștele din abur; păstrați cald. Repetați procedura cu găluștele rămase.
5
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 lingură de ceapă și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Serviți sosul cu găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista