Găluște de porc și Kimchi

Găluște de porc și Kimchi
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Găluște de porc și Kimchi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 79 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, mirin, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Găluște de porc și Kimchi, Găluște Kimchi Aburite (Jjin Kimchi Mandu), și Kimchi Mandu (Găluște Coreene Kimchi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti găluște, combinați primele 10 ingrediente. Lucrând cu 1 piele gyoza la un moment dat (acoperiți pielea rămasă pentru a preveni uscarea), lingurați aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de porc în centrul fiecărei piele. Umeziți marginile pielii cu apă. Îndoiți în jumătate, ciupind marginile împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Așezați găluștele, cu cusătura în sus, pe o foaie de copt presărată cu 1 linguriță de amidon de porumb (acoperiți ușor cu un prosop pentru a preveni uscarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Aranjați jumătate din găluște într-un singur strat într-un abur de bambus sau legume acoperit cu spray de gătit. Găluște cu aburi, acoperite, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4
Scoateți găluștele din abur; păstrați cald. Repetați procedura cu găluștele rămase.
5
Pentru a pregăti sosul, combinați 1 lingură de ceapă și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Serviți sosul cu găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista