Găluște de porc și arpagic

Găluște de porc și arpagic
Nevoie de o garnitură fără lactate? Găluștele de porc și arpagic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 148 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, sare kosher, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Găluște de porc și arpagic, Găluște de porc și arpagic cu creveți uscați, și Găluște De Arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele (cu excepția tulpinilor de coriandru, arpagic și ambalaje) într-un castron mare, apoi amestecați tulpinile de coriandru și arpagicul. Puneți vasul într-un castron mai mare de gheață pentru a rămâne răcit în timp ce formați găluște.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați o linguriță ușor rotunjită de umplutură în centrul unui înveliș și umeziți zona din jurul umplerii cu apă. Îndoiți în jumătate pentru a forma o semilună și apăsați pentru a sigila. Umeziți un colț și aduceți colțurile împreună, apăsându-le, pentru a forma o găluște în formă de tortellini. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TortelliniTortellini
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
3
Gătiți găluște într-o oală mare cu apă care fierbe ușor până când carnea de porc este doar gătită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Transferați cu o lingură cu fante pe un platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1
Găluștele pot fi formate (dar nu fierte) cu 2 ore înainte și răcite; sau cu 1 lună înainte și congelate pe o tavă, apoi transferate într-o pungă de congelator. Gătiți găluște congelate în 3 sau 4 loturi, 7 până la 8 minute pe lot.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista