Gyros De Miel Greco-American
Gyros de miel greco-American ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 719 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2484 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sos fierbinte, castraveți și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gyros cu pui grecesc, Giroscoape grecești cu chiftele, și Gyros cu pui grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mielul, sarea, piperul și oregano într-un castron mediu.
Se amestecă cu mâinile până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră sau până peste noapte. Între timp, puneți iaurtul într-o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mic. Se lasă să se scurgă în frigider timp de 1 oră. Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați amestecul rece într-un castron de robot de bucătărie cu ceapă, usturoi și slănină. Procesați până când se formează piure neted, aproximativ 1 minut în total, răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Tapetați foaia de copt cu ramă cu folie de aluminiu. Cu mâinile umede, formați amestecul de carne în dreptunghi de aproximativ 1 1/2 inci înălțime, 8 inci lungime și 5 inci lățime.
Coaceți până când centrul de pâine citește 155 de metri pe un termometru de citire instantanee, aproximativ 30 de minute. Lăsați pâinea să se odihnească la temperatura camerei timp de cincisprezece minute (sau la frigider până la o săptămână—Vezi nota)
Combinați iaurtul strecurat, maioneza, usturoiul, sucul de lămâie și pătrunjelul și amestecați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare. La frigider, acoperit, până când este gata de utilizare.
Reglați suportul pentru broiler în cea mai înaltă poziție (aproximativ 1 1/2 până la 2 inci de elementul broiler) și preîncălziți broiler. Feliați pâinea transversal în benzi de 1/8 până la 1/4 inci (fiecare bandă ar trebui să aibă aproximativ 5 inci lungime și 1 1/2 inci lățime).
Așezați benzi pe foaia de copt căptușită cu folie de aluminiu și fierbeți până când marginile sunt maronii și crocante, aproximativ 2 minute. Cort cu folie de aluminiu. Încălziți pâinea așezând pe o foaie de copt cu margini și fierbeți până când este moale și flexibilă, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Întindeți 1/4 cană de sos peste fiecare bucată de pâine. Împărțiți carnea uniform între sandvișuri. Se acoperă după dorință, se înfășoară cu folie și se servește.