Bacon-și-Bourbon Collards ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gulere sotate cu slănină, BLT-Bacon fiert, Collards și gem de roșii, și Spaghete cu gulere Sotate și slănină.
Instrucțiuni
1
Tăiați slănina transversal în benzi de 1/4 inch. Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați slănină și gătiți, amestecând des, 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Saut ceapa în picături fierbinți 3 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă slănină, bere și următoarele 3 ingrediente; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul este redus cu un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Ale
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
Adăugați colardele, în loturi, și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se ofilesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 1 oră sau până la gradul dorit de coacere. Se amestecă oțet, sare și piper.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.