Gulere de Bacon și Bourbon

Gulere de Bacon și Bourbon
Bacon-și-Bourbon Collards ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 247 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gulere sotate cu slănină, BLT-Bacon fiert, Collards și gem de roșii, și Spaghete cu gulere Sotate și slănină.

Instrucțiuni

1
Tăiați slănina transversal în benzi de 1/4 inch. Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; adăugați slănină și gătiți, amestecând des, 8 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie. Saut ceapa în picături fierbinți 3 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă slănină, bere și următoarele 3 ingrediente; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul este redus cu un sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
AleAle
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Adăugați colardele, în loturi, și gătiți, amestecând ocazional, 5 minute sau până se ofilesc. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți 1 oră sau până la gradul dorit de coacere. Se amestecă oțet, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
OțetOțet
PiperPiper
SareSare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate43
Bucătăriide sud
Revista