Gulaschsuppe (supă de gulaș) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 260 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 20 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Dacă aveți la îndemână ardei gras, mandrină de vită, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gulaschsuppe (Supă Germană De Gulaș), Supă De Gulaș, și Supă De Gulaș.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-o oală mare; gatiti si amestecati mandrina de vita pana se rumeneste, aproximativ 10 minute. Se amestecă ceapa, ardeiul gras roșu și ardeiul gras verde. Continuați să gătiți și amestecați până când legumele sunt aurii, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
Legume
Margarină
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 1/4 cană de apă, pastă de roșii, boia și sare de usturoi. Fierbeți până când carnea de vită este aproape fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Sare De Usturoi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Apă
Carne De Vită
3
Se amestecă 5 căni de apă și bulion de vită în supă de vită și ceapă; continuați să fierbeți până când carnea de vită este fragedă, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
Supă De Ceapă
Apă
Carne De Vită
4
Se amestecă 3 linguri de apă rece cu amidon de porumb într-un castron; se toarnă amestecul în supă. Aduceți supa la fiert, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sos Worcestershire, maghiran și sos de ardei iute.