Guava-Gelato De Ghimbir Confiat
Guava-Gelato de ghimbir confiat necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.73 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, gălbenușuri de ou, extract de vanilan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Guava-Gelato De Ghimbir Confiat, Gelato de dovleac cu ghimbir confiat și ciocolată neagră, și Gelato de arțar cu slănină confiată.
Instrucțiuni
Combinați laptele uscat, laptele evaporat și pasta de guava într-o cratiță medie la foc mic. Gatiti 15 minute sau pana cand pasta de guava se dizolva, amestecand constant.
Combinați vanilia, sarea și gălbenușurile într-un bol mare, amestecând cu un bici. Adăugați treptat amestecul de lapte în castron, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul în tigaie. Gatiti la foc mediu 10 minute sau pana cand amestecul acopera subtire spatele unei linguri sau inregistreaza 160 pe un termometru, amestecand constant cu un tel (nu fierbeti).
Scoateți din căldură și amestecați laptele cu conținut redus de grăsimi. Se toarnă imediat amestecul într-un castron. Acoperiți și răciți 3 ore.
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Se amestecă ghimbirul tocat în amestec. Puneți gelato într-un recipient sigur pentru congelator. Acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm.
Garnisiți cu ghimbir suplimentar și mentă, dacă doriți.