Guava Empanadas

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Guavan Empanadas. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de cremă de brânză, suc de lime, ambalaje empanada și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Guavan Empanadas, Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: grozav doar dacă îți place Guava, și Cifre De Afaceri Cu Brânză De Guava (Pastelillos De Guava) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați crema de brânză, oul, zahărul, coaja de lime și sucul de lime într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Puneți 1 lingură de pastă de guava în centrul fiecărui înveliș empanada, apoi acoperiți cu 1 lingură de amestec de cremă de brânză. Îndoiți aluatul peste umplutură și apăsați marginile cu o furculiță pentru a sigila.
Încălziți aproximativ 11/2 inci ulei vegetal într-o cratiță largă până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, prăjiți empanadele până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. (Întoarceți uleiul la 350 de grade F între loturi.)
Scurgeți pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Praf cu zahăr de cofetărie.