Guatemala San Sebastian Mousse De Ciocolată De Cafea

Guatemala San Sebastian Coffee Chocolate Mousse ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciocolată, smântână grea, cafea prăjită și alte câteva ingrediente, o puteți face. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri, Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, și Desert Cu Mousse De Cafea Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați gelatina și apa rece într-un castron mic și lăsați-l să stea 2 minute.
Se adaugă apă fierbinte și se amestecă până se dizolvă gelatina.
Bucătari Notă: Dacă utilizați amidon de tapioca modificat, acest pas nu este necesar doar adăugați-l la amestecul de cacao și continuați.
Într-un mixer de stand, adăugați cacao și zahăr și amestecați la viteză mică cu accesoriul de tel, până când sunt bine combinate.
Adăugați smântâna, semințele de fasole de vanilie și cafeaua și amestecați la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă gelatina și se amestecă timp de 1 minut.
Scoateți mousse-ul din mixer și porționați în vase de servire. Se dă la frigider timp de 1 până la 2 ore.
Garnisiți cu ciocolată rasă sau fructe proaspete și serviți.