Grătare de pește cu brânză

Grătare de pește cu brânză
Grătare de pește Cheesy ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă de primăvară, ulei, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Grătare De Aur, Pui Nacho grills, și Grătare Cu Vafe De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la ulei înalt și ușor un vas mare rezistent la căldură. Aranjați fileurile în vas, ușor distanțate și periați-le cu puțin ulei. Grătar timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Scoateți vasul de pe grătar, întoarceți peștele și acoperiți fiecare file cu o felie de șuncă răzuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se amestecă brânza și ceapa, se împrăștie peste pește și se condimentează cu sare și piper. Reveniți la grătar timp de 5 minute până când peștele se fulgează ușor atunci când este împuns cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Serviți cu legume verzi broccoli sau varză prăjită ar fi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista