Reteta gratar prăjită Rack de miel este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 4. Această garnitură are 108 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos heinz worcestershire, ketchup de roșii heinz, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Grătar de miel prăjit, Grătar de miel prăjit, și Raft de miel cu Jus de roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă ketchup-ul cu sos Worcestershire, oțet, usturoi, pătrunjel, oregano, coajă de lămâie, piper și sare. Împărțiți amestecul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Coaja De Lămâie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Oțet
Usturoi
Piper
Sare
2
Filetați feliile de ceapă pe frigarui, astfel încât să semene cu acadele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acadele
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
3
Ungeți jumătate de marinată peste miel și ceapă. Marinați timp de 15 minute. Preîncălziți grătarul la mediu. Puneți ceapa și mielul pe grătar, cu carnea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Ceapă
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Grătar, întoarcere și ungere des, timp de 25 de minute sau până la mediu-rar. Ceapa la grătar în același timp, întorcându-se după cum este necesar. Se odihnește carnea timp de 10 minute.