Grătar hawaian: năut Teriyaki

Grătar hawaian: năut Teriyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați grătarul hawaian: năutul Teriyaki. Această rețetă servește 2 și costă 1,46 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 651 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Această rețetă este plăcută de 1781 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați năut, orez brun, sos szechuan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Marinada Teriyaki Hawaiană, Friptură Hawaiană Teriyaki, și Carne De Vită Hawaiană Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Combinați năutul, teriyaki, szechuan și zahărul într-o tigaie mare. Lăsați totul să stea și 'marinați' cel puțin 5 minute (cu cât este mai lung, cu atât mai bine). Întoarceți căldura la mediu și gătiți, amestecând regulat sau până când cea mai mare parte a lichidului s-a absorbit, aproximativ 10 minute. Puneți năutul peste orez și acoperiți cu ananas proaspăt sau salsa de mango.Nota bucătarului: dacă doriți să vă creați propria salsa de ananas și mango, amestecați părți egale ananas tocat și mango cu ceapă roșie tocată, coriandru proaspăt și suc de lămâie după gust.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
AnanasAnanas
Ceapă RoșieCeapă Roșie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Dientes De AjoDientes De Ajo
ZahărZahăr
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
505grăsime
4
40g
5
Carbohidrați
6
40gfibre dietetice12. 80gzahări15gproteine19. 10g

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista