Grătar de miel la grătar cu gem de trei ceapă

Grătar de miel la grătar cu gem de trei ceapă
Grătar de miel cu gem de trei cepe este un fără gluten felul principal. O porție conține 530 calorii, 28G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Raft de miel cu gratin nou de cartofi, ceapă și cimbru, Grătar de miel la grătar, și Grătar De Miel La Grătar.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti gemul, combinați ceapa perlată, șalota, ceapa roșie, untul, uleiul de măsline și zahărul brun într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gatiti 10 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand frecvent. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați bulion, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; se fierbe timp de 20 de minute. Se amestecă oțet și cimbru; se fierbe 8 minute sau până se evaporă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se ia de pe foc; ține la cald.
4
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pentru a pregăti mielul, presărați 1/2 linguriță piper și 1/4 linguriță sare peste miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați mielul pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătar 4 minute, întorcându-se o dată. Reduceți căldura la mediu; grătar miel 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în cotlet.
8
Se servește cu gem de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
GemGem
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Revista