Gruyere și spanac coace

Gruyere și spanac coace
Gruyere și spanac coace necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 446 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pâine groasă, pancetta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Brânză de conopidă și paste de spanac, Spanac De Șuncă Și Quiche Gruy Otrivre, și Omletă Cu Spanac Și Gruy Otrivtre.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Pulverizați patru ramekine de 10 uncii cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei VegetalSpray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
3
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
5
Scoateți pancetta folosind o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Adăugați șalotele, sarea și piperul în aceeași tigaie. Gatiti la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un castron mediu, amestecați împreună pancetta gătită, șalotă, pâine, ouă, spanac, gruyere și lapte până când toate ingredientele sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GruyereGruyere
SpanacSpanac
PâinePâine
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Puneți amestecul în ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Așezați ramekinele pe o foaie mică de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Răciți ramekinele timp de 20 de minute. Folosind un cuțit de decojit, slăbiți marginile ramekinelor și desfaceți-le pe plăcile de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuțitCuțit
11
Serviți cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista