Gruyere și spanac coace
Gruyere și spanac coace necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 446 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $ 3.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pâine groasă, pancetta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare sunt Brânză de conopidă și paste de spanac, Spanac De Șuncă Și Quiche Gruy Otrivre, și Omletă Cu Spanac Și Gruy Otrivtre.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Pulverizați patru ramekine de 10 uncii cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie medie.
Adăugați pancetta și gătiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Scoateți pancetta folosind o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Adăugați șalotele, sarea și piperul în aceeași tigaie. Gatiti la foc mediu-mare pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Într-un castron mediu, amestecați împreună pancetta gătită, șalotă, pâine, ouă, spanac, gruyere și lapte până când toate ingredientele sunt umezite.
Puneți amestecul în ramekins.
Așezați ramekinele pe o foaie mică de copt și coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Răciți ramekinele timp de 20 de minute. Folosind un cuțit de decojit, slăbiți marginile ramekinelor și desfaceți-le pe plăcile de servire.
Serviți cald sau la temperatura camerei.