Grits de brânză

Grits de brânză
Cheese Grits ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 322 de calorii, 10 g de proteine și 25 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați apă, grăsime, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotletul de vițel Hunter cu nisip de brânză de sud: Jaegerschnitzel cu nisip de brânză de sud, brânză de brânză și nisip de brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si IndulcitaFrisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
2
Într-o oală mare, aduceți apă la fierbere înainte de a adăuga nisipul. Reduceți focul la mic și amestecați în timp ce se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Tăiat în Cuburi (10 Căni)Tăiat în Cuburi (10 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Uncii Gem De Zmeură10 Uncii Gem De Zmeură
3
Când amestecul este gros, amestecați ouăle, urmate de margarină, brânză, condimente de sare și sos iute. Se amestecă până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cheerios Multi CerealeCheerios Multi Cereale
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
O Mână De Frunze De Salată Amestecate, Spălate și UscateO Mână De Frunze De Salată Amestecate, Spălate și Uscate
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
4
Turnați amestecul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita2 Cesti De Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si IndulcitaFrisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
6
Tăiați nisipul în pătrate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Grits. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista