Grits de brânză
Cheese Grits ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru micul dejun. Această rețetă servește 12 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 322 de calorii, 10 g de proteine și 25 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați apă, grăsime, margarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 34 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Vă este adus de Allrecipes. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotletul de vițel Hunter cu nisip de brânză de sud: Jaegerschnitzel cu nisip de brânză de sud, brânză de brânză și nisip de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-o oală mare, aduceți apă la fierbere înainte de a adăuga nisipul. Reduceți focul la mic și amestecați în timp ce se îngroașă.
Când amestecul este gros, amestecați ouăle, urmate de margarină, brânză, condimente de sare și sos iute. Se amestecă până când brânza se topește.
Turnați amestecul într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute.
Tăiați nisipul în pătrate și serviți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Grits. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.