Grisoare de parmezan-busuioc

Grisoare de parmezan-busuioc
Grisoarele cu parmezan și busuioc durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 109 calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită parmezan, ou, grisine și lapte. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 13%, ceea ce este destul de rău. Grisoanele cu parmezan, Grisoanele cu parmezan și Grisoanele cu parmezan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Desfaceți și separați grisioanele. Răsuciți fiecare gris de două până la trei ori; se aseaza pe o tava unsa cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
2
Bateți oul și laptele într-un castron mic; ungeți grisinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
Cutii De Biscuiți Cu Napolitană Crocante Cu Unt (recomandat: Jules Destrooper)Cutii De Biscuiți Cu Napolitană Crocante Cu Unt (recomandat: Jules Destrooper)
3
Combinați brânza și busuiocul; se presara peste blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou3 Cani De Taitei Mini Lasagna (mafalda) Nefierti Sau Taitei Medii Cu Ou
Parmezan, Pentru StropireParmezan, Pentru Stropire
4
Coaceți la 375° timp de 10-12 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
(coada și/sau Gheara)(coada și/sau Gheara)
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Grisoanele pot fi asociate cu vin spumant și spumos roz. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista