Grisine Cu Parmezan Piperat
Peppered Breadsticks parmezan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 23 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare de usturoi, piper măcinat grosier, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan Breadsticks, Parmezan Breadsticks, și Parmezan Breadsticks pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă, drojdie și zahăr.
Lăsați să stea 5 minute. Între timp, așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți cu sucitor sau ciocan de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
În robotul de bucătărie, puneți cereale zdrobite, făină, brânză, piper negru, ardei roșu, coajă de lămâie și sare de usturoi. Acoperiți; procesați aproximativ 10 secunde sau până la amestecare.
Adăugați ulei; acoperiți și procesați cu 10 secunde mai mult.
Adăugați amestec de drojdie; acoperiți și procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când aluatul formează o bilă.
Lăsați să se odihnească 5 minute. Acoperiți și procesați cu 10 secunde mai mult.
Scoateți aluatul; acoperiți și lăsați să crească 10 minute.
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați 2 foi de prăjituri cu spray de gătit. Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale. Pe suprafața presărată cu făină de porumb, rulați fiecare parte într-o frânghie subțire de aproximativ 14 inci lungime.
Așezați pe foi de cookie.
Periați cu albuș de ou; presărați cu ardei negri și roșii măcinați, dacă doriți.
Lăsați să stea 15 minute.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până se rumenesc și sunt crocante. Se răcește pe suportul de răcire.