Grec Saganaki
Grecul Saganaki este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 305 calorii. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de roșii, făină, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Saganaki de mei grecesc cu creveți și Ouzo, Creveți Saganaki, și Creveți Saganaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați feta în pătrate de 2x3 / 8 inch, aproximativ 8 felii. Într-un castron mic, bateți oul cu oregano. Înmuiați fiecare felie de feta în ou, scuturați excesul și înveliți în făină.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gătiți rapid brânza în ulei de măsline până devine aurie, întorcându-se o dată. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Aranjați feta pe o farfurie cu felii groase de roșii, condimentați cu piper negru și garnisiți cu pene de lămâie.