Gratinul de cartofi Trufat al bucătarului John

Gratinul de cartofi Trufat al bucătarului John
Gratinul de cartofi Trufat al bucătarului John ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 479 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frișcă grea, ulei de măsline, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Gratin De Cartofi Trufat, Gratin De Cartofi Piure Trufat, și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 1 1/3 lingură de unt cu ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare; gătiți ciupercile în amestecul fierbinte de unt-ulei, amestecând des, până se rumenesc pe margini, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați 2 lingurițe de unt înmuiat cu usturoi într-un castron mic; ungeți un vas de copt de 9x13 inci cu unt de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Întindeți 1/3 cartofii în fundul vasului de copt pregătit într-un strat; condimentează cu sare, piper negru, 1/2 frunzele de cimbru și 1/2 ciupercile fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CimbruCimbru
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați aproape jumătate din brânza sottocenere peste cartofi, rezervând aproximativ 3 linguri pentru blat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
6
Stratul următor 1/3 cartofii peste brânză, se condimentează cu sare și piper negru, restul de 1/2 frunze de cimbru, 1/2 restul de brânză, ciupercile rămase și ultimul strat de cartofi. Condimentați cartofii cu mai multă sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
CiuperciCiuperci
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
7
Se toarnă bulionul de pui și smântâna deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
CremăCremă
8
Se presara cu mai multă sare și piper negru și rezervat 3 linguri de brânză sottocenere. Acoperiți vasul ușor cu folie de aluminiu; cortați puțin folia pentru a nu atinge cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt bulbucați, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți folia și gătiți până când blatul se rumeneste, încă aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista