Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină
Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 362 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, frișcă, pesmet făcut din pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți pesmetul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Saut bacon în tigaie mare la foc mediu până când este crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
5
Transferați 2 linguri de slănină în oală mare și grea; rezervă pentru porumb cremă. Aruncați picăturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Porumb Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se presară sare și piper. Separați feliile de ceapă roșie în inele și aruncați făina pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă Roșie
Făină Pentru Toate Scopurile
8
Încălziți 1/2 cană de ulei în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați inele de ceapă în tigaie și gătiți până se rumenesc, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați inelele de ceapă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Amestecați pesmetul, slănina, inelele de ceapă și jumătate din ceapa verde într-un castron mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Pesmet
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se presară topping cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
12
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
13
Adăugați unt în oală cu picături de slănină rezervate; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se adauga ceapa tocata; saut pana devine auriu deschis si incepe sa se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
15
Se adauga porumb congelat; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Congelat
16
Adăugați lapte și smântână; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în grâu și piper cayenne. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Cremă
Crupe
Lapte
17
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și ceapa verde rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Brânză
18
Transferați porumbul cremă în vasul pregătit. (Toppingul și porumbul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Cremă
Porumb
19
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
20
Coaceți gratinul descoperit 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
21
Presărați topping-ul; coaceți până când toppingul este ușor crocant și porumbul cremă se îngroașă și se încălzește, cu aproximativ 20 de minute mai mult.