Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină

Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină
Gratin de porumb cremă cu inele de ceapă prăjite și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 362 calorii, 7g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, frișcă, pesmet făcut din pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Inele De Ceapă Prăjite, Inele De Ceapă Prăjite, și Inele De Ceapă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pesmetul pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Saut bacon în tigaie mare la foc mediu până când este crocant. Folosind lingura cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Transferați 2 linguri de slănină în oală mare și grea; rezervă pentru porumb cremă. Aruncați picăturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Porumb CremăPorumb Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Așezați făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară sare și piper. Separați feliile de ceapă roșie în inele și aruncați făina pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Încălziți 1/2 cană de ulei în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați inele de ceapă în tigaie și gătiți până se rumenesc, adăugând mai mult ulei după cum este necesar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Transferați inelele de ceapă pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
10
Amestecați pesmetul, slănina, inelele de ceapă și jumătate din ceapa verde într-un castron mediu curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PesmetPesmet
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se presară topping cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
12
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
13
Adăugați unt în oală cu picături de slănină rezervate; se topește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se adauga ceapa tocata; saut pana devine auriu deschis si incepe sa se inmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
15
Se adauga porumb congelat; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CongelatPorumb Congelat
16
Adăugați lapte și smântână; aduceți la fierbere. Se amestecă treptat în grâu și piper cayenne. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
CremăCremă
CrupeCrupe
LapteLapte
17
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și ceapa verde rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
18
Transferați porumbul cremă în vasul pregătit. (Toppingul și porumbul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se răcește.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
PorumbPorumb
19
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
20
Coaceți gratinul descoperit 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Presărați topping-ul; coaceți până când toppingul este ușor crocant și porumbul cremă se îngroașă și se încălzește, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb CremăPorumb Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista