Gratin De Nap
Gratinul de nap ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 673 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți napi tineri,, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap.
Instrucțiuni
Blanch felii crude de nap: Preîncălziți cuptorul la 325 F. blanch feliile crude de nap în apă clocotită sărată timp de 3 minute.
Scoateți din apă și scurgeți.
Strat de pâine, felii de nap, ceapă, brânză în caserolă: înveliți interiorul caserolei cu ulei de măsline.
Așezați un strat de pâine pe fundul vasului.
Strat pe jumătate din feliile de nap într-un singur strat, condimentează cu sare și piper.
Se presară cu jumătate din brânză.
Adăugați un alt strat de pâine, napi și brânză.
Se presară din nou cu sare și piper.
Așezați caserola pe raftul superior al cuptorului.
Se coace la 325 de grade F timp de 25 de minute. În ultimele minute, dacă doriți și utilizați o tigaie (metalică sau ceramică) care poate face față în siguranță temperaturilor de fierbere, fierbeți câteva minute pentru a rumeni blatul.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.