Gratin De Nap

Gratin De Nap
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Gratinul de nap ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 293 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați cayenne rotunjite, parmigiano-reggiano, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Gratin De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu rack în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți untul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, apoi răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Feliați napii subțiri de hârtie cu feliator, apoi aranjați o treime din felii, suprapunându-se bine, în tigaie, păstrând feliile rămase acoperite cu prosoape de hârtie umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se presară cu aproximativ o treime din cimbru, sărat, sare kosher și cayenne. Faceți încă 2 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Gatiti, acoperit, la foc mediu pana cand partea inferioara se rumeneste, aproximativ 10 minute.
6
Adăugați smântână și gătiți, acoperit, până când centrul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Se presară uniform cu brânză, apoi se coace, neacoperit, până devine auriu și clocotește, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista