Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul de legume rădăcinoase ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 366 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,18 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, nucșoară, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin De Legume Rădăcinoase, Gratin de legume rădăcinoase, și Gratin De Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o cratiță mică, aduceți smântână, sare și nucșoară la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Așezați jumătate din cartofi uniform într-o mică adâncime de 2 1/2-qt. vasul de copt, urmat de jumătate de păstârnac și toată rădăcina de șalotă și țelină. Se acoperă cu jumătate de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Păstârnac
Cartofi
Ceapă Eșalotă
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Adăugați păstârnacul rămas, apoi cartofii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Cartofi
6
Se toarnă smântână caldă peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cremă
7
Se presară uniform cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
8
Coaceți până la barbotare, maro auriu și fraged când este străpuns, aproximativ 1 1/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
10
Faceți înainte: până la 2 zile; reîncălziți la 325 până când centrul este cald, aproximativ 30 de minute.