Gratinul de legume rădăcinoase este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 286 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Un amestec de cartofi, parmezan, frunze de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Gratin De Legume Rădăcinoase, Gratin De Legume Rădăcinoase, și Gratin De Legume Rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Întindeți untul într-un vas de copt de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Adăugați dovleceii, cartofii, rădăcina de țelină și prazul în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Cuțit De Toaletă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Încălziți bulionul, smântâna, cimbru și nucșoară într-o cratiță de 2 litri la foc mediu până la fierbere. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă amestecul de bulion peste legume și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Coaceți timp de 25 de minute. Reduceți temperatura la 350 de grade F și coaceți încă 40 de minute sau până se rumenesc și legumele sunt fragede. (Dacă legumele se rumenesc prea repede în primele 25 de minute, acoperiți vasul ușor cu folie.)