Gratin De Fenicul Cremos Crocant

Gratin De Fenicul Cremos Crocant
Gratinul cremos de fenicul crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate, un robot de bucătărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui crocant învelit cu slănină cu trei Risotto cremos de brânză și salată de fenicul de rucola, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Gratin de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. în tigaie mare combinați fenicul, smântâna și apa. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron mare, amestecați pesmetul, Pecorino Romano, pătrunjelul, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aduceți amestecul de fenicul la foc mic la foc mare, amestecând frecvent, apoi transferați într-o caserolă ovală de 2 litri. Acoperiți feniculul cu amestecul de pesmet și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Coaceți până când toppingul este auriu și crocant, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista