Gratin De Fenicul Cremos Crocant
Gratinul cremos de fenicul crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate, un robot de bucătărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui crocant învelit cu slănină cu trei Risotto cremos de brânză și salată de fenicul de rucola, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Gratin de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. în tigaie mare combinați fenicul, smântâna și apa. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron mare, amestecați pesmetul, Pecorino Romano, pătrunjelul, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust.
Aduceți amestecul de fenicul la foc mic la foc mare, amestecând frecvent, apoi transferați într-o caserolă ovală de 2 litri. Acoperiți feniculul cu amestecul de pesmet și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Coaceți până când toppingul este auriu și crocant, aproximativ 30 de minute.