Gratin De Fenicul Cremos Crocant

Gratin De Fenicul Cremos Crocant
Gratinul cremos de fenicul crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 314 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 180 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate, un robot de bucătărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui crocant învelit cu slănină cu trei Risotto cremos de brânză și salată de fenicul de rucola, Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, și Gratin de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați un suport pentru cuptor în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. în tigaie mare combinați fenicul, smântâna și apa. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron mare, amestecați pesmetul, Pecorino Romano, pătrunjelul, uleiul de măsline și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aduceți amestecul de fenicul la foc mic la foc mare, amestecând frecvent, apoi transferați într-o caserolă ovală de 2 litri. Acoperiți feniculul cu amestecul de pesmet și așezați-l pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți până când toppingul este auriu și crocant, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista