Gratinul de cartofi și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 239 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gratin de cartofi-fenicul, Fenicul-Cartofi Gratinați, și Fenicul și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati feniculul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Puneți jumătate din cartofi, fenicul și sosul într-un 2-qt uns. vas de copt; repetați straturile. Se acoperă și se coace la 375 de minute timp de 55 de minute. Descoperiți și presărați cu pesmet; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se rumenesc și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe