Gratin de cartofi și fenicul
Gratinul de cartofi și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 239 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, unt, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Gratin de cartofi-fenicul, Fenicul-Cartofi Gratinați, și Fenicul și gratin de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, sotati feniculul în ulei până se înmoaie.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina, sarea, piperul și nucșoara până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza până se topește.
Puneți jumătate din cartofi, fenicul și sosul într-un 2-qt uns. vas de copt; repetați straturile. Se acoperă și se coace la 375 de minute timp de 55 de minute. Descoperiți și presărați cu pesmet; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până se rumenesc și Bulbuc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.