Gratin De Cartofi Piure
Gratinul de cartofi piure este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 14. O porție conține 153 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de piper, sare, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gratin De Cartofi Piure, Gratin De Cartofi Piure, și Usturoi Piure-Gratin De Cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți cartofii într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați 3/4 cană brânză fontina, 1/2 cană brânză Gruyre, unt, sare și piper negru proaspăt măcinat în tigaie; mash cu o furculiță sau masher de cartofi până se combină bine.
Adăugați lapte cald în tigaie; continuați să amestecați amestecul de cartofi până la consistența dorită. Lingură într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit; presărați uniform cu restul de 1/4 cană brânză fontina și restul de 1/4 cană brânză Gruyre. Acoperiți cu folie de aluminiu ușor pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Scoateți din cuptor; scoateți și aruncați folia.
Se fierbe gratinat 5 minute sau până când brânza este maro și Bulbuc.