Gratin de cartofi dulci și Pancetta Food52
Gratinul de cartofi dulci și Pancetta Food52 este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 169 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, cartofi dulci, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 197 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Cartofi Dulci Și Pancetta, Gratin de cartofi Pancettan și Porcini, și Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți cu generozitate o formă de brioșă de 12 cani cu unt, ulei sau spray de gătit antiaderent.
Curățați cartofii dulci și feliați-i în rondele groase de 1/8 inch. Puneți o felie de cartof dulce în fiecare ceașcă de briose. Se acoperă fiecare cu aproximativ o linguriță de Gruy cruder și pancetta tăiată cubulețe; se presară cu puțină sare și piper alb. Repetați de două ori, suprapunând felii mai mici de cartof dulce, dacă este necesar, pentru a face un strat complet și folosind toate feliile. Împrăștiați brânza rămasă și pancetta deasupra. Puneți o lingură de smântână grea deasupra fiecărui gratin.
Acoperiți tigaia ușor cu o foaie de folie de aluminiu.
Coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți folia și coaceți, neacoperite, timp de 20 până la 25 de minute, până când cartofii dulci sunt fragede.
Se lasă să se răcească timp de 10 minute înainte de a scoate gratinurile din forma de briose și de a servi.